1

ProKom formaterer vedtektene

Forslaget går ut på at profil- og aviskomiteen skal, i år igjen, formatere vedtektene. Formateringen må deretter godkjennes enstemmig av hele Hovedstyret, samt paraferer fra generalforsamlingen. Dersom formateringen ikke blir godkjent vil proKom få en mulighet til å rette opp det som eventuelt var feilaktig før det stemmes på nytt. Dersom formateringen ikke blir godkjent i andre runde med avstemning vil vedtektene beholde den formateringen som foreligger etter endt generalforsamling. Det bemerkes spesielt at det er ønskelig med sidetall på alle sider, samt klikkbare lenker i innholdsfortegnelsen.

2

Undergrupper kan stille til verv

Forslaget går ut på at medlemmer av undergrupper som f.eks. studLAN skal kunne stille til verv i Online på lik linje med komitemedlemmer.

Generalforsamlingen vedtar å tillegge følgende til sak 2; Personen må allerede være medlem av linjeforeningen Online.

3

Sparing til jubileer

Forslaget går ut på at Hovedstyret skal spare kr. 10.000,- hvert år til neste jubileum. Beløpet kan justeres av Hovedstyret dersom de ser behov for det. Hovedstyret kan etter behov vedta å ikke spare noe et år dersom linjeforeningen har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon. Ved godkjenning må dette legges inn i budsjettet for kommende år.