Innhold


1.

Åpning av påmeldingslister

a) Påmeldinglistene til arrangementer må legges åpent for Onlinemedlemmer, men ikke offentligheten generelt. Sensitiv data må fjernes slik at ikke noen medlemmer av Online krenkes. En permanent ordning på dette koordineres av Hovedstyret innen utgangen av 2013.

Hvis a ikke er tilferdsstillende:

b) Påmeldinglistene til arrangementer må låses slik at kun ansvarlige for arrangementet har tilgang til listene. Silk listene er tilgjengelige i dag er det mye "uønsket bruk" hvor online komitémedlemmer som ikke har noe med et arrangement, sjekker hvem som er påmeldt for å se hvem som skal på arrangementet. Listene deles også med ikke komitémedlemmer, noe som det siste halvåret kan være brudd på taushetserklæringen. Slutt med forskjellsbehandlingen innad i Online, Online er for Onlinere, ikke bare komitémedlemmer.

2.

Åpning av hvor bespisning er på bedriftspresentasjoner og kurs

a) Onlines arrangementer må selges på sin kvalitet og være beskrivende for hva de faktisk inneholder. Arrangementet skal anonseres med plassering, så tidlig som mulig. Dette innebærer at bedpresser og kurs frigir informasjon om bespisning. På den måten vet deltakere hva de får og man skaper ikke unødvendig dårlig stemning hvis en bedpress ikke serverer som normalen.

b) Onlines arrangementer må være beskrivende for hva de inneholder. Arrangementet skal anonseres med plassering etter at avmeldingsfristen er gått ut. Dette innebærer at bedpresser og kurs frigir informasjon om bespisning. På den måten vet deltakere hva de får og man skaper ikke unødvendig dårlig stemning hvis en bedpress ikke serverer som normalen.

3.

Todelt generalforsamling

Online bør dele generalforsamlingen i 2 deler, en på våren og en på høsten. Vårsemesteret velges HS og man foretar vedtektsendringer. På høstsemesteret leverer det nye HS reviderete budsjetter. På den måten får komitéledere være mer involvert i økonomien hun/han skal styre, fremfor at forrige leder gjetter hva som neste leder trenger.