§3 Generalforsamlingen

Retting av skrivefeil

Retting av skrivemåte for "Hoved-styret", særskilt i §3 linje 3. Dette bør endres til "Hovedstyret", for å samsvare med resten av dokumentet. Denne endringen bør ikke overgå reglene for naturlig orddeling, eksempelvis ved linjeskift i §4.1 linje 1.

Fraskrivelse av rett til å stille til valg

Følgende, forutenom beskrivende (fet) tekst legges til §3 som punkt 3.5.1

Personer som er innstilt med et av følgende verv under Generalforsamlingen fraskriver seg sin rett til å stille til alle andre valg. * Ordstyrer * Referent * Tellekorps

Med å stille til andre valg menes det at man ikke kan stille, eller bli nominert, til andre verv under Generalforsamlingen og valg til Hovedstyret.

§4 Struktur, ledelse og organisasjon

Seniorkomiteen

Følgende, forutenom beskrivende (fet) tekst tillegges punkt 4.2 som punkt 4.2.9

Forslag 1 Komiteens hovedoppgave vil være å bistå med kunnskap, erfaring og assistanse i Linjeforeningens daglige drift. For å søke seg til Seniorkomiteen må man ha hatt et aktivt verv i Linjeforeningen i minst fire semester. Seniorkomiteen tar selv opp medlemmer, men medlemmene må godkjennes av Hovedstyret. Dersom Seniorkomiteen ikke har mulighet til å gjennomføre opptaket vil Hovedstyret utføre denne oppgaven.

Seniorkomiteen velger selv sin leder. Leder av Seniorkomiteen har møte- og talerett i Hovedstyret.

Forslag 2 om 1 ikke går gjennom Komiteens hovedoppgave vil være å bistå med kunnskap, erfaring og assistanse i Linjeforeningens daglige drift. For å søke seg til Seniorkomiteen må man ha hatt et aktivt verv i Linjeforeningen i minst fire semester. Seniorkomiteen tar selv opp medlemmer, men medlemmene må godkjennes av Hovedstyret. Dersom Seniorkomiteen ikke har mulighet til å gjennomføre opptaket vil Hovedstyret utføre denne oppgaven.

Seniorkomiteen velger selv sin leder.

Vervvarighet

Følgende, forutenom beskrivende (fet) tekst tillegges §4 som punkt 4.8. Tillegget om Seniorkomiteen tas vekk dersom sak 1 ikke går igjennom

Forslag 1 Et verv i Linjeforeningen varer i tre år fra måneden man ble tatt opp. Dersom man ønsker å være et aktivt komitemedlem etter disse tre årene kan man søke til Hovedstyret om forlengelse av Online-vervet for ett år av gangen. Alle verv i Linjeforeningen teller på de tre vervårene, inkludert verv i Hovedstyret, men ekskludert verv i Seniorkomiteen

Forslag 2 om 1 ikke går gjennom Et verv i linjeforeningen Online varer i tre år fra måneden man ble tatt opp. Dersom man ønsker å være et aktivt komitemedlem etter disse tre årene kan man søke til Hovedstyret om forlengelse av Online-vervet for ett år av gangen. Alle verv i Online teller på de tre vervårene, ekskludert verv i Hovedstyret og i Seniorkomiteen.

Medlemskap i pangKom

Følgende, forutenom beskrivende (fet) tekst erstatter første avsnitt i punkt 4.2.6

Medlemskap i pensjonistkomiteen kan søkes til etter avsluttet studie på informatikk ved NTNU.

Følgende, forutenom beskrivende(fet) tekst erstatter siste setning i andre avsnitt i punkt 4.2.6

Alle tidligere informatikkstudenter har anledning til å søke om medlemskap i pensjonistkomiteen.

Åpne for lektorstudenter i informatikk

Bakgrunn: Det finnes en informatikkspesialisering innen lektorutdanning i realfag. Det er meget få studenter som tar denne spesialiseringen (under 10). Disse studentene tar et høyt antall informatikkemner og befinner seg i samme forelesninger og gruppeprosjekter som andre informatikere. Studentene har per dags dato ikke tilgang til noen av linjeforeningene Online, Abakus eller Hybrida. Forslaget søker å åpne for at disse studentene vil få anledning til å bli medlem av Online uten å måtte gå via et flertall i Hovedstyret.

Følgende, forutenom beskrivende (fet) tekst legges til som nytt kulepunkt under punkt 5. Punktet legges til etter siste punkt i listen med tittel "Studenter ved følgende studier kan bli medlem av linjeforeningen:"

  • Lektorutdanning i realfag med informatikk som studieretning

Endre navn på "studLAN" til "Casual Gaming"

Følgende, forutenom beskrivende (fet) erstatter tittel på avsnitt 4.3.2.1

Casual Gaming

Endre bedKoms beskrivelse for å inkludere utarbeiding av hovedsamarbeidsavtale

Følgende, forutenom beskrivende (fet) erstatter innhold i avsnitt 4.2.3

Komiteens hovedoppgaver er å være et bindeledd mellom linjeforeningens medlemmer og næringslivet, og å utarbeide en hovedsamarbeidssamtale med en bedrift for Linjeforeningen Online. Komiteens navn forkortes bedKom.

§6 Økonomi

Forsikringer

Følgende, forutenom beskrivende (fet), tekst tillegges som “§6.2 Forsikringer”:

Bank- og økonomikomiteen skal etterstrebe å holde linjeforeningen med gyldige forsikringer for midler og materiell som er disponert av linjeforeningen. Dette gjelder kun dersom bank- og økonomikomiteen mener at linjeforeningen har tilstrekkelige midler til at dette er fornuftig.