Forslag: 1 (Michael Johansen)

  • Hovedstyret gis anledning til å rette opp i redaksjonelle feil i vedtektene. Dette for at saker der hensikten er klar, men grunnet småfeil i formuleringen kan tolkes tvetydig likevel kan vedtas i henhold til hensikten.

Forslag 2 (Michael Johansen)

  • Generalforsamlingen gis myndighet til å endre på innsendte vedtektsforslag før endelig beslutning. (Michael Johansen)

Forslag 3 (Michael Johansen)

  • Prøveordning der appKom opprettes som en nodekomite under dotKom (Michael Johansen)
  • Forslagsstiller har opprettet appGruppa som et prøveprosjekt. Gruppa har 10 aktive medlemmer som alle har vist sterk interesse for å fortsette med arbeidet gruppa har drevet med så langt. Hjørnesteinen i gruppa er Notifier. Gruppa skal ikke drive med oppgaver som overlapper med dotKoms oppgaver, altså drift og utvikling av Onlines websider, Onlines tjenerpark eller ligenende.
  • Komiteens hovedoppgave er å utvikle og drifte nettleserutvidelser, mobilapplikasjoner, infoskjermer og tilhørende tjenester som f.eks. mellomlagstjenester. Komiteens forelderkomite er dotKom. Komiteen skal ikke ha noen terskel for å bli med: Enhver Onliner som oppfyller kravene til medlemskap i §5 skal kunne bli med på møter. Det skal være tilsvarende enkelt å forlate komiteen dersom et medlem ikke lenger ønsker å være med. Gruppens leder står fritt til å velge medlemmer av gruppen, men ettersom det vil være enkelt å være med stilles det et formelt krav til 5 påfølgende møter før man får permanente komitefordeler. Dersom et komitemedlem har en periode av inaktivitet kan leder velge å avslutte komitevervet til vedkommende.
  • Dette er et prøveprosjekt for det kommende året hvorpå neste års generalforsamling får vurdere om dette bør vedtektsfestes.

Forslag 4 (Michael Johansen)

Merk: Ved delforslag stemmes delene over separat

  • Del 1: Dersom forslaget om appGruppa går gjennom skal leder av appGruppa fremlegge et budsjettforslag til Hovedstyret, som får anledning til å godkjenne det eller å endre det før godkjenning. Budsjettet skal inneholde to poster: Colabudsjett til arbeidskveldene og standard teambuildingbudsjett. Colabudsjett ble innvilget av HS i forbindelse med oppstarten av gruppa for å vise at HS satte pris på initiativet. Det benyttes 80,- til 100,- per møte på 4-5 halvannenlitere med vanlig Cola (ikke Zero). Budsjettposten skal ikke overskride kr. 3.000,- (til info, ved rask utregning på 3 høstmåneder + 4 vårmåneder ganger 4 arbeidskvelder i måneden får man kr. 2.240 - 2.800,-).
  • Del 2: Dersom appKom får innvilget Colabudsjett skal dotKom få innvilget et identisk Colabudsjett, her også spesifiseres det vanlig Cola (ikke Zero).