På denne siden finner du informasjon om alle de forskjellige interessegruppene i online. Ser du noe som ser interessant ut? Ta kontakt og møt noen med samme interesser som deg. Interessegruppene i Online er grupper for alle mulige slags interesser. Har du og en kompis eller to en sær/stilig/fantastisk interesse? Opprett en interessegruppe!

Hvordan opprette interessegruppe?

Dersom du har en ide til en interessegruppe sender du en mail til seniorkom@online.ntnu.no og melder interesse.
Det trenger ikke være en lang mail, bare en kort forklaring på hva gruppen skal gjøre. Eneste kravet er at gruppen skal være åpen for alle Onlinere. Du kan lese mer om hvordan opprette en interessegruppe her.


Hvordan søke om støtte til din interessegruppe?

Du kan søke om økonomisk støtte til din interessegruppe ved å sende en mail til seniorkom@online.ntnu.no
Mer informasjon om hvordan dette gjøres finnes her.


X-Sport

X-Sport

Hovedoppgaven til interessegruppen er å få samlet mennesker for å spille squash, dra å kite, låne hall for å spille håndball osv. Dvs. sporter/idretter der man gjerne trenger å være flere for å kunne drive med. Vi skal etterstrebe å ha et arrangement

Folk som er glad i jul

Folk som er glad i jul

Interessegruppen for folk som er glad i jul er interessegruppen for, you guessed it, de som er glad i jul. Gruppens største formål er å spre julens glade budskap, samt spre juleglede når det måtte passe seg.

Ontap

Ontap

Vi er en gjeng bryggeinteresserte informatikkstudenter på NTNU! Har du lyst til å være med å brygge Onlines beste øl?

Stipendsushi

Stipendsushi

Stipendsushi er en nodekomité for alle onlinere som liker sushi. Rundt den 15. hver måned arrangeres det felles tur til et spisested i byen som serverer sushi.

Questline

Questline

Questline, Online sin desidert beste interessegruppe, er for de som er interessert i Dungeons and Dragons. Vi arrangerer med irregulært tempo karakterbygge-sessions, one-shots, og kampanjer. Vi har også diverse utstyr til utlån.

PremLine

PremLine

PremLine er interessegruppen for deg som er litt glad i, kjempe glad i, eller rett og slett elsker Premier League. Vi arrangerer uregelmessige samlinger for å se en fotballkamp eller to, som regel kombinert med snacks og annet godt.

Podline

Podline

Vil du ha noe chill og oppmuntrende i bakgrunnen mens du uffer deg med øvinger og skole, hør vår fantastiske podkast! Vi lover deg mange minutter med kvalitet over kvantitet, spennende historier og morsomme funfacta.

Smashkom

Smashkom

Smashkom er interessegruppa for de som liker å spille Super Smash Bros. Gruppa sikter i størst grad inn på de som spiller spillet på kontoret. Bli med!

Onski

Vi skal samle skiinteresserte Onlinere, og gå på ski sammen!

Greenline

Greenline

Greenline er Online sin interessegruppe for planter! Et lite avlukke for deling og diskusjon rundt våre grønne venner.

Racingline

RacingLine er interessegruppen for deg som digger å benkre deg ned foran fjernsynsapparatet hver søndag for å se dyre biler kjøre i 300km/t 60 ganger rundt i ring.

Klatregruppa

Klatregruppa

Klatregruppa er Online's interessegruppe for klatring! Vi møtes en gang i måneden for å klatre, med også noen mer lavterskel buldreøkter. Bli med i vår Slack-kanal #klatregruppa om du er interessert. Har du noen spørsmål? Kontakt Eirik Kaldahl på eirikaka@stud.ntnu.no

Saltgruven

Saltgruven

Vi er en interessegruppe for E-sports og arrangerer uregelmessige viewingparties med snacks og god stemning. Liker du å se på videospill? Kom og finn oss i #saltgruven på slack.

GratIste

GratIste

Liker du å drikke iste? Det gjør vi også!