På denne siden finner du informasjon om alle de forskjellige interessegruppene i online. Ser du noe som ser interessant ut? Ta kontakt og møt noen med samme interesser som deg. Interessegruppene i Online er grupper for alle mulige slags interesser. Har du og en kompis eller to en sær/stilig/fantastisk interesse? Opprett en interessegruppe!

Hvordan opprette interessegruppe?

Dersom du har en ide til en interessegruppe sender du en mail til backlog@online.ntnu.no og melder interesse.
Det trenger ikke være en lang mail, bare en kort forklaring på hva gruppen skal gjøre. Eneste kravet er at gruppen skal være åpen for alle Onlinere. Du kan lese mer om hvordan opprette en interessegruppe her.


Hvordan søke om støtte til din interessegruppe?

Du kan søke om økonomisk støtte til din interessegruppe ved å sende en mail til backlog@online.ntnu.no
Mer informasjon om hvordan dette gjøres finnes her.


Ontap

Ontap

Vi er en gjeng bryggeinteresserte informatikkstudenter på NTNU! Har du lyst til å være med å brygge Onlines beste øl?

Stipendsushi

Stipendsushi

Stipendsushi er en nodekomité for alle onlinere som liker sushi. Rundt den 15. hver måned arrangeres det felles tur til et spisested i byen som serverer sushi.

Questline

Questline

Questline, Online sin desidert beste interessegruppe, er for de som er interessert i Dungeons and Dragons. Vi arrangerer med irregulært tempo karakterbygge-sessions, one-shots, og kampanjer. Vi har også diverse utstyr til utlån.

Smashkom

Smashkom

Smashkom er interessegruppa for de som liker å spille Super Smash Bros. Gruppa sikter i størst grad inn på de som spiller spillet på kontoret. Bli med!

RacingLine

RacingLine

RacingLine er interessegruppen for deg som digger å benkre deg ned foran fjernsynsapparatet hver søndag for å se dyre biler kjøre i 300km/t 60 ganger rundt i ring.

ScoreLine

ScoreLine

Interessegruppen ScoreLine er en gruppe for de som elsker å se på fotballkamper! Om du er glad i å følge med på engelsk, norsk eller internasjonal fotball er vi gruppen for deg! Vi rigger ofte i stand for å se på fotballkamper, hovedsaklig på kontoret, med snacks og godsaker!

Floppy Disk

Floppy Disk

Floppy Disk er interessegruppen for de som er glad i disk golf. Bli gjerne med i slack kanalen vår #floppy-disk om du er nysgjerrig på sporten!

Folk som er glad i jul

Folk som er glad i jul

Interessegruppen for folk som er glad i jul er interessegruppen for, you guessed it, de som er glad i jul. Gruppens største formål er å spre julens glade budskap, samt spre juleglede når det måtte passe seg.

Kulturelle Onlinesekken

Kulturelle Onlinesekken

Kulturelle Onlinesekken er en interessegruppe laget for å dele og lære om forskjellige kulturer som finnes i verden. Dette kan være i form av kulinariske aftener med noe form for underholdning fra denne vidunderlige kulturen til filmkvelder.

Meme & Vin & Klin & Grin

Meme & Vin & Klin & Grin

Meme og Vin og Klin og Grin, også kjent som MVKG, er Onlines desidert beste kilde for memes. Navnet er vår oppskrift for en typisk fredag kveld, men ikke et krav for å delta. Om du har en kreativ sjel, liker å snoke i chatter eller bare vil holde deg informert på sladder og nyheter, så rask deg over

Clashline

Clashline

Clashline er interessegruppa for Onlinere som liker å spille Clash of Clans, som er et strategisk mobilspill for iOS og Android. Klanen heter Kristendommen med koden #2G9JRGP9G så det er bare å bli med! Vi har en slack-kanal som heter #clashofclans som det er også gjerne bare å bli med på. Clash on!

Vodka i Skogen

Vodka i Skogen

Interessegruppen for vodka i skogen er en gruppe for deg som er glad i vodka og skog. Gruppa organiserer turer ut i skogen for å drikke vodka.

X-Sport

X-Sport

Hovedoppgaven til interessegruppen er å få samlet mennesker for å spille squash, dra å kite, låne hall for å spille håndball osv. Dvs. sporter/idretter der man gjerne trenger å være flere for å kunne drive med. Vi skal etterstrebe å ha et arrangement

Golfline

Golfline

Golfline er interessegruppen for Onlinere som spiller golf, og ønsker å finne andre å spille sammen med. Vi planlegger også lavterskel arrangementer for deg som aldri har spilt, men ønsker å få prøvd det ut! Bli med i #golfline på Slack for å få med når ting skjer!

Linjekoret C# [inaktiv]

Linjekoret C# [inaktiv]

Linjekoret C# er Online interessegruppen for de som liker å synge, som også er eneste kravet for å være med. Koret er en delt interessegruppe med linjeforeningen Abakus så hvis du har lyst til å bli kjent med personer fra Abakus er dette en gylden mulighet.

Greenline [inaktiv]

Greenline [inaktiv]

Greenline er Online sin interessegruppe for planter! Et lite avlukke for deling og diskusjon rundt våre grønne venner.

KnitIT [inaktiv]

KnitIT er en interessegruppe for alle strikke- og hekle-glade Onlinere. Ta med deg nål, tråd, pinner og garn til strikke-lunsjer, strikk og drikk og andre lavterskel samlinger.

Saltgruven [inaktiv]

Saltgruven [inaktiv]

Vi er en interessegruppe for E-sports og arrangerer uregelmessige viewingparties med snacks og god stemning. Liker du å se på videospill? Kom og finn oss i #saltgruven på slack.

Klatregruppa [inaktiv]

Klatregruppa [inaktiv]

Klatregruppa er Online's interessegruppe for klatring! Vi møtes en gang i måneden for å klatre, med også noen mer lavterskel buldreøkter. Bli med i vår Slack-kanal #klatregruppa om du er interessert. Har du noen spørsmål? Kontakt Eirik Kaldahl på eirikaka@stud.ntnu.no

GratIste [inaktiv]

GratIste [inaktiv]

Liker du å drikke iste? Det gjør vi også!

Varselgruppa [inaktiv]

Varselgruppa [inaktiv]

# Vi som liker å vite hva NTNU driver med. Det legges ut varsel, varsel er gøy.

Strikk & Drikk [inaktiv]

Strikk & Drikk [inaktiv]

Strikk og drikk er interessegruppen for de strikkeglade sjelene i Online. Om du er mest glad i strikking eller drikking spiller ingen rolle, i denne interessegruppen er det rom for alle og enhver!

Goodfellas [inaktiv]

Goodfellas [inaktiv]

Trenger du å snakke med noen eller har du et manneproblem og ikke vet hvem du skal prate med? KLART DET ER TOUGH! Vi i Goodfellas er en gjeng som tar praten på alvor, enten det er ute i skogen, på fotballbanen eller på en bar!

Padelpiratene [inaktiv]

Padelpiratene [inaktiv]

Total amatør eller fullstendig ekspert, padelpiratene er for deg. Vi møtes 1 gang i uka (ish) og spiller padel.

Onski [inaktiv]

Onski [inaktiv]

Vi skal samle skiinteresserte Onlinere, og gå på ski sammen!

ComitatoDiPizza [inaktiv]

ComitatoDiPizza [inaktiv]

En interessegruppe for oss som med en passion for pizza laget fra bunn.

Sjadam [inaktiv]

Sjadam er en interessegruppe med fokus på spillet Sjadam. Spillet går ut på å konkurrere med AI i en modifisert form av sjakk, og frem mot sommeren vil vi møtes regelmessig før vi til slutt kjemper mot hverandre i en større konkurranse.

Quizline [inaktiv]

Quizline er onlines interessegruppe for quiz. Vi drar på quiz sammen, arrangerer quiz når vi føler for det og har en slack-kanal der vi diskuterer quiz. Bli gjerne med ved å joine #quizline.