Linjekoret C# er Online interessegruppen for de som liker å synge, som også er eneste kravet for å være med. Koret er en delt interessegruppe med linjeforeningen Abakus så hvis du har lyst til å bli kjent med personer fra Abakus er dette en gylden mulighet.
 
C# har ukentlige øvinger som varierer hvert semester avhengig av når korets medlemmer har tid. Hvis du er interessert i å finne ut når det er øving er det bare og gå inn på korets facebookside eller spørre et av korets medlemmer så er det bare å møte opp med et smil, alle er velkomne!
C# har flere konserter og opptredener hvert semester, som for eksempel julekonsert, 17. Mai frokost og opptredener på immball, julebord og jubileum.
 
I tillegg har C# flere sosiale sammenkomster, slik som blant annet Singstarkvelder, grilling, hytteturer og Korpils etter øvinger. 

### Øvinger
Vår 2019 er øvinger til vanlig onsdager 16:15-18:00 i [A3-138](https://goo.gl/Zjn75s) .
Hvis du vil være med er det bare å møte opp.

### Noter
Lurer du på hva slags sanger vi synger og har sunget, eller bare leter etter tekst til en studentersang så kan du finne notene våre her: [Notedrive](https://drive.google.com/…/fol…/0B3tYcs5XWxlmb3VRNlRVa3NyTmc) .

### Styre
Korkonge: Kristoffer Hajem

Økonomioberst: Martin Stenmann Westergaard

Konsertkorporal: Kristoffer Hajem


Sosialsersjant: Jack Syvertsen

Propagandaminister: Martin Bjerke

### Historie (WIP)
Første øving fant sted 17.02.2014


### Facebookgruppe
https://www.facebook.com/groups/1489847091313317/

### Kontakt
Ta gjerne kontakt på [csharp@online.ntnu.no](mailto:csharp@online.ntnu.no) .