Om interessegruppen:

Questline, Online sin desidert beste interessegruppe, er for de som er interessert i Dungeons and Dragons (DnD/D&D). Vi arrangerer med irregulært tempo karakterbygge-sessions, one-shots, og kampanjer. Vi har også diverse utstyr til utlån.

Hva er Dungeons and Dragons?

DnD er et rollespill hvor du lager en karakter og spiller som den på diverse eventyr, sammen med en gruppe. Hva som helst kan skje, kun fantasien og Dungeon Masteren setter grenser. Har du lyst til å flørte med ett troll? Kjør på! Slåss mot en ildsprutende Kraken? Kan godt skje! Sove hele dagen? Selvfølgelig også mulig, selv om de andre i gruppen ikke nødvendigvis blir like fornøyde.

Vi har 3 stk. Players Handbook, 1 stk. Monster Manual, 1 stk. Dungeon Master’s Guide, 10 stk. terningsett, DM-Screen og battlematte, som kan lånes ut til de som vil, bare sleng oss en melding på Slack.

Vi anbefaler også å bruke kreativiteten maksimalt, og for eksempel prøve å lage en 3D-printa figur av karakteren din i samarbeid med Hackerspace eller Make NTNU, eller legge andre morsomme twister til.

Du finner oss på slack i kanalen #questline