Møtetidspunkt: 09:15 rom 260 på IT-vest

Servering: Pia

Referering: Pia

Vinstraff: Marius, Kathrine, Henning

Tilstede: Linn, Pia, Kathrine, Per Øyvind, Erik, Henning, Marius etterhvert

Mangler: Nils

141 Godkjenning av innkalling, servering og referent.

Godkjent

142 Status for komiteene.

  • arrKom: Måtte avlyse halloweenfesten. X-fest blir, julebord er ute. Marius har tatt opp tråden med et arrangement som ligner toddygalloppen/aktivitetsdagen/onlinelekene. Blir eksamensfest. Den blir 15. Desember

  • banKom: Skal rydde opp og fjerne tilganger til alle som ikke lenger er i komite, ting går bra

  • bedKom: Bookingrunden er i gang, ser ut som vi blir fullbooket. Veldig mye som kommer til å skje i februar og mars, men ikkenoe i april. Skal samarbeide med Abakus i dag om samarbeidsting.

  • dotKom: på hyttetur

  • fagKom, med eksKom: Hyttetur, Iterakurs og lightning talks er bestemt

  • proKom: Lotrfilm, skal på hyttetur, Offline ruller og går, litt bekymret for om alt blir ferdig, årbok er i gang. Diskutert merch, skal man ha slipsnåler og lignende må vi se på å bruke noe annet enn Abakus. De har blitt enige om at det er gjennomførbart. Digitalisering er undersøkt. Gullblekka skal taes opp litt tidlig. Diskuteres om det skal bli svært.

  • triKom: Trikom skal ha temakveld, enten 12. 13. eller 14. Skal prøve å få til filmkvelder. Fikser kontorvakter under LAN. Har ikke fikset printer lenger. Kan hende de kjøper xbox-kontrollere.

  • IDI og ITR:

143 Interkom

144 ITex, Online og veien videre

Send en mail til ITex og få laget et utkast til retningslinjer.

145 Punkt

Diskuteres

146 Ukens infomail

Skjer ikke så mye neste uke..

147 Forespørsler som har kommet på epost

Movember - skal lage et lag med Henning i spissen, studentlekene, julebord, vi er blitt invitert til Deltas julebord. Studentenes tilgjengelighetspott - skal vi søke? Har vi noen som trenger spesielt tilrettelegging? Kanskje vi burde legge til på OW4 et spørsmål om hvorvidt man har et handicap. Vi bør lage en side på wikien som inneholder muligheter for fremtidige HS.

148 Eventuelt.

Etter byggsikringsmøtet lurer Erik på om han må sende mer nøyaktige mail når han skal melde om alkoholkonsum på kontoret. Linjeledere skal ha kontor til kontor. Neste møte skal vi ta bilder. Whoop. Og møtet blir på lille london. Er det noe vi kan fikse av julekalenderen den samme dagen? Diskuteres. Premier kjøpes inn etter siste HS-møte. Vi må ha en julekalender@online.ntnu.no. Vi får opp forslag til hvordan vi kan gjøre bildene.

HS gjør ting de ikke kan. Begynne nå eller neste semester? Caroline skal ta noe ansvar.

Årbok: Ting har blitt sendt ut. Vi må finne en tema. Caroline får ansvaret for det. Profilbilder blir samtidig som julebilder. Kanskje, Kathrine skal sjekke det.

Vi må ha styrefestkostymer. Vi kler oss ut som franskmenn

Caro skal på velkommøte snart, har noen innspill til fadderreunionfest?

Hyttetur, vi må få tak i teaterlosjen for å fikse biler. Fikse leker og ting må gjøres.

Vi planlegger skitur til kvitfjell. Det blir langt å gå.

149 Møteevaluering.

Det sklir littegrann ut innimellom.