Møtetidspunkt: 12.15 (R20)

Servering: Christoffer

Referering: Adrian

Vinstraff:

Ølstraff: Christian pga forsentkomming.

Tilstede: Aslak, Loffen, Sigurd, Aursand, Endre, Ole Anders, Hanne, Thomas, Adrian, Pål, Christian under tvil

Mangler:

Gjøremål

[Her skal alle gjøremålene som kommer opp i løpet av møtet skrives ned, slik at det er enkelt å sjekke hva man må gjøre i etterkant av møtet. Referent har ansvar for å skrive inn her etter møtet.]

Alle må ha et tall til neste gang om hvor mange vi skal ta opp i hver komite, sånn cirkus.

Innsjekk (12:15 - 4 min)

[Hvordan har dere det? Hvordan var ferien?]

091 Godkjenning av innkalling, servering og referat fra forrige uke (12:19 - 1 min)

[Kom innkallingen tidsnok? Er serveringen her, og er den godkjent? Er referatet fra forrige uke godkjent?]

Godkjent

092 Status for komiteene (12:20 - 20 min)

[Her er det kun meningen at det skal være status for komiteene. Det er lov å stille oppklarende spørsmål, men andre spørsmål som kan lede til diskusjoner kan dere skrive ned og ta på eventuelt.]

Arrkom, med velkom:

Arrkom: Skal ha møte under fadderukene, ikke skjedd noe i sommer
Velkom: Skal ha møte etterpå, tar resten på eget punkt

Bankom:

Laget attestmal

Bedkom, med ITEX:

Bedkom: Alle bedriftspresentasjoner er lagt ut, det meste er klart for fadderukene fra vår side. Satser på å ha første møte i løpet av August.
ITEX: Alt er klart, klare for å dra.

Dotkom:

Dotkom har hatt to hackathon, prøvd å svare på mail og jobbe med prosjekter. Startet på et nytt prosjekt som er ny hovedside på OW.

Fagkom, med ekskom:

Fagkom: Ikke skjedd veldig mye, kurs på mandag ny-på-informatikk. Lagt ut noe arrangementer på OW Ekskom: Fått signaturrett, bedriftskonto, prøveperiode på fiken, utarbeida kontrakt med ipit den er sendt, men ikke skrevet under. IPIT villig til å betale transport mellom bedrifter Funnet mye forskjellige bedrifter. Bytta litt hotell, funnet noe som er billigere, kutta på måltider

Prokom:

Fått ut to-tre artikler på OW. Fått inn noen plakatbestillinger som er klare. Gleder seg til komiteopptak pga mangel på folk

Trikom:

Setter opp kontoret, veldig få igjen i komiteen, alle gamle har dratt ut. Skal hjelpe velkom med handling og kjøring. Kontoret mangler strøm og ethernet. Prøver å fikse tilgang til kontoret på folk.

Seniorkom:

5 søkte 5 ble tatt opp.

Leder og nestleder:

Leder: Ikke helt styring på alt som har skjedd i sommer. Highlights: Diverse saker, Ekspogruppa, får kanskje til gratis slack
Psykt vanlig uke vant inkluderingsprisen på NTNU og blitt tildelt 50000kr, så forhåpentligvis går det videre.

Nestleder:
Booka masse rom, raskere ute enn bindeleddet heldigvis. Alle bedpres/kurs og intervjurom er klart. Begynt å se litt på komiteopptaket, satt opp trello, ranta EKSTREMT mye på slack

ITV:

Endringsforslaget til MIT, sendt mail
Kommer tilbake til alt annet senere
Skal ha møte med prodekan for utdanning om bytte fra realfagstudie

RFK:

Nesten ferdig med oppussing, fått skjenkebevilling, fått tapp, mye nytt utstyr. Fått ny mailadresse; styret@realfagkjelleren.no
Håper på å få opptaket til å gå bra.

Samlokaliseringsrepresentant:

Ufatteig mye som har skjedd, vi har fått alt på mail.

093 Interkom (10 min)

[Her skal saker som angår tre eller flere komiteer] Christian: Bankom skal bli mer involvert i opptaket, dotkom har lagt ut info på opptakssiden, blir ikke noe checkbox eller lignende, men de skal skrive at de er interessert i vervet i søknaden.
Involver Christian eller August for de som trenger økonomiansvarlig.

094 Fadderukene

[Hvordan er status, trengs det noe mer fra HS? Thomas kommer med gjennomgang av program og noen andre punkter. De ønsker også innspill fra oss på håndtering av uforutsette hendelser.] (20 min)

Fadderkickoff: Har kun presentasjon, men kjellerne røk så har ikke noe sted å ha selve kickoffet. Tenker ta en tur med alle faddere innom kontoret for å vise hvor det er. 3B på kvelden
Kom-igang-dag: Alt er good
Ny på informatikk: Greit om velkom får hele planen, så slipper velkom å gjenta mye, planen er å grille i høyskoleparken etterpå
Immatrikulering: Velkom tar gjennomgang av program for alle fadderbarn, mye info, immfest på samfundet
Onsdag: Alt klart
Torsdag: bedpres og rebus det meste er klart
Fredag: komitespeeddating, hvis det er dårlig vær på mandag, så grilles det etter dette istedet. Det skal være noen andre enn bare komiteer der, kjellerne osv. Datakameratene burde være her, men er ikke det atm.
Lørdag: oppfordrer faddere til å ha frokostvors, rett opp på kjellerne etter det hvis det er bra vær, hvis dårlig vær satser vi på at faddergrupper slår seg sammen og møter på samf etterpå. Pirbadet og middag for de som ikke ønsker å drikke, sponsing av pirbadet på det minste. Mangler kontaktperson på pirbadet, betale middagen selv.
Søndag: Blir brettspill og konsollkveld, blir kjøpt inn snacks med lite fett.
Mandag: Bedpres, realstart, Faddergruppe fra Online og Psykologi vorser sammen, møtes på Studio26 etterpå, der er det en annen linjeforening enn oss.
Tirsdag: Hybel-til-hybel, alt er klart der, møter opp på et utested etterpå. Fokuset er aktivitetene på h2h ikke drikking, så ikke noe edruopplegg her.
Onsdag: Høyt og lavt, møter faddergrupper med 15min mellomrom, har grillmat som blir delt ut gratis, satser på å få til noe musikk der. Spesialiseringsquiz for master
Torsdag: Jente og guttekveld før facebookfest, Jentene blir på kontoret og hos Anniken og Charlotte. Guttene blir på forskjellige studentbyer, man møter opp der man bor nærmest, gjelder for faddere også. Blir fordelt hvis det er få faddere et sted.
Fredag: Fadderbarna har en veldig sen forelesning satser bare på å overkjøre den. Grilling før byrebus, overlapper med en forelesning her også, men det er øvingsforelesning so who cares.
Lørdag: Aktivitetsdag i høyskoleparken, 8 poster på et stort område. 30min per sted med forskjellige aktiviteter. Risiko for skader på flere av postene, tar med førstehjelpsskrin og tar isposer, men har også regler som de håper folk holder. Det er kort vei til St. Olavs anyways. Får brannvesenet til å fylle opp på den ene posten med slip'n'slide. På kvelden er det vors hos faddergruppene, avslutningsfest på samf.
Søndag: Master: Avslutningskos og visning av fadderukefilm. Bachelor: Alt er ikke helt klart, finner ut av det, har noen planer.

Finner ut av hvor alt av props osv skal ligge etter fadderukene.

Tenkte å ha en snapchat-konto for å spre stemningsbilder osv. Så lenge velkom ser over bildene så går det greit. Og at kontoen slettes etter fadderukene. Inntil videre er det bare velkom-medlemmer som kan logge inn.

Aslak: Velkom har gjort en dritbra jobb når det kommer til kanselleringer osv.
Aslak skal bli henvist til med en gang media er involvert. Ingen snakker til media utenom Aslak. Viktig at velkom og faddere vet at det kun er Aslak som skal snakke med media hvis det er for noe negativt. Spørre om sitatsjekk.
Ellers mangler velkom bare et digitalt aggregat, legges bare ut anleggsaggregater for leie. Thomas kan kjøpe inn digitalt aggregat til bedriften sin og leie det til Online, det går greit.
Onkle er lov på dager hvor velkom ikke sponser ting, som typ høyt-og-lavt. Lag en liste med arrangementer det ikke er greit å onkle på, ta det på fadderkickoff. Onkler får en versjon av båndene, finner ut av det.

095 Flytting til RFB (10 min)

[Hva er status? Hvordan har kontorflytting gått? Trengs det noe mer fra HS?]

Nesten ferdig, trengs ethernet og strøm, pål kontakter de som må kontaktes. Trikom har 10000kr til å bruke, forslag: Stoler, hyller, kjøpe nytt kjøleskap siden døra er fucka på det ene. Dotkom ønske nye skjermer siden de gamle er dritgamle. Har også 1000kr på uforutsette som kan brukes her.
Overtagelse er 15. ikke hørt noe nytt om, satser på at det fortsatt er datoen, endre og bjerke har etterspurt mer info. Tilgang til kontoret kan fikses med studiekoder.

Pause (5 min)

[Flyttes punktvis nedover om klokken ikke er blitt 09:00]

096 Ekspogruppa (10 min)

Henrik har trukket seg tilbake, vi har ingen leder i ekspogruppa per nå. Ønsker å ha en midlertidig løsning med en prosjektleder gjennom fadderukene. Mest sannsynlig lyser vi ut stillingen etter fadderukene. Ønsker en person med erfaring fra komite eller andre lignende verv. Det er ikke verdens undergang hvis ekspogruppa blir lagt på is gjennom fadderukene, men optimalt er det best å ha en prosjektleder pga fadderukene er en god tid å eksponere. Aslak tar kontakt, hvis ingen er interessert blir det lagt på is.

097 HS i fadderuka (10 min)

[Hva skal vi? Stand og sånt]

Starter i morra allerede:
Jentedag: 14:45 - 15:30 i EL-Bygget Stand for de nye jentene, Loffen synes det er kjempekult fordi alle de nye jentene flokker seg rundt han og stiller spørsmål. Hanne, Aursand og Adrian står stand. Kontoret fra 15:30 - 17:00 Pål, Christian kan komme fra 16:00, Loffen og Aslak til 16:00. Ole Anders chillern på kontoret fordi han er kul og snill

Mandag: Kom-Igang-dag: Stand åpner 10:00-15:00 på IT-Bygget, kaffe og kake. De fleste av HS stiller. Aursand lager kake.

Tirsdag: 11:45 Aslak og Loffen møter for å snakke om noe sære greier.
14:00: Presentasjon av Online fra HS. Trenger en representant fra Arrkom, Thomas kan stille.
Fredag: 14:00 Komitespeeddating

Fredag 24.08: 16:00 Byrebus.

098 Eventuelt (5 min)

[Saker som har oppstått i løpet av møtet eller kort tid før møtet]

Thomas vil låne brannslukkningsapparat, endre/thomas mailer byggsikring. Thomas savner også en saks, pinsett og ispose i førstehjelpsskrinet, Thomas fikser det.
Martin Bjerke tar over på immatrikuleringen for Endre.
27.08 - 31.08 og 3.9 - 7.9 må bare alle planer avlyses for øvrige HS medlemmer for da er det intervjuer.

099 Møteevaluering/Diggepunkt

[Hva var bra og hva var dårlig? Alle må si minst en ting]