Innhold

Dokumenter fra årets generalforsamling

Presentasjon: Generalforsamling 2022
Onlines vedtekter GitHub: Vedtekter på Github
Online vedtekter PDF: vedtekter.pdf
Onlines fonds vedtekter:
Referat 2022: Referat-Onlines-generalforsamling-2022.pdf

Onlines vedtekter og referat fra forrige generalforsamling

Onlines vedtekter: Onlines vedtekter
Onlines fonds vedtekter: Onlines_Fond_Vedtekter_Signed.pdf
Referat Generalforsamlingen 2021: Genfors 21 referat.pdf

Regnskap 2021 og budsjett 2022

Informasjon

Hva: Onlines generalforsamling
Når: 2. mars 2022, kl. 16:30
Hvor: Realfagsbygget R7

Generalforsamlingen 2021 finner sted 2. mars 16:30 i R7. Alle medlemmer av Online er hjertelig velkommen til å delta og påvirke veien videre for linjeforeningen.

Om du har en sak du vil at Hovedstyret for perioden 22/23 skal fokusere på, og ønsker å ha med deg resten av medlemmene på dette, må du fremme et saksforslag. Du kan alltids sende en e-post til hovedstyret på hovedstyret@online.ntnu.no om du har tilbakemeldinger eller meninger.

Ønsker du å forandre på vedtektene fremmer du et vedtektsforslag. Det gjør du ved å sende forslaget til hovedstyret@online.ntnu.no senest to uker før generalforsamlingen. Det vil si 16. februar 2022. Skriv vedtektsendringen slik at de kan gå rett inn i vedtektene. På generalforsamlingen må du fremme forslaget for de fremmøtte medlemmene.

Det vil ikke være mulighet til å gjøre endringer på vedtektsforslagene på generalforsamlingen. Derfor inviterer Hovedstyret til vedtektskveld. Du finner mer informasjon om økonomi og vedtektskveld her.

Om du ønsker å stille til et Hovedstyreverv kan du skrive deg opp på Kandidater til Hovedstyret. Om du har spørsmål om ledervervene kan du kontakte valgkomiteen på valgkom@online.ntnu.no.

Vel møtt!

https://genfors.online.ntnu.no/

Du må være tilstede for å ha stemmerett og kunne bli stemmeberettiget.