Dokumenter fra årets generalforsamling

Onlines vedtekter: Onlines_Vedtekter_Signed.pdf
Onlines fonds vedtekter: Onlines_Fond_Vedtekter_Signed.pdf
Referat: Referat Onlines Generalforsamling 2019 Signert.pdf

Onlines vedtekter og referat fra forrige generalforsamling

Onlines vedtekter finner du her: vedtekter.pdf
Onlines fonds vedtekter finner du her: Vedtekter fond 2018.pdf
Referat fra generalforsamlingen 2018 finner du her: Referat fra Onlines generalforsamling 2018.pdf

Regnskap 2018 og budsjett 19/20

Informasjon

Generalforsamlingen 2019 finner sted mandag 11. mars klokken 16:15 i auditorium R7. Alle medlemmer av Online er hjertelig velkommen til å delta og påvirke veien videre for linjeforeningen.

Om du har en sak du vil at Hovedstyret for perioden 19/20 skal fokusere på, og ønsker å ha med deg resten av medlemmene på dette, må du fremme et saksforslag. Du kan alltids sende en e-post til hovedstyret (hovedstyret@online.ntnu.no) om du har tilbakemeldinger eller meninger.

Ønsker du å forandre på vedtektene (se ovenfor) fremmer du et vedtektsforslag. Det gjør du ved å sende forslaget til hovedstyret@online.ntnu.no senest to uker før generalforsamlingen. Det vil si 25. februar 2019. Skriv vedtektsendringen slik at de kan gå rett inn i vedtektene. På generalforsamlingen må du fremme forslaget for de fremmøtte medlemmene.

Det vil ikke være mulighet til å gjøre endringer på vedtektsendringene på generalforsamlingen. Derfor inviterer Hovedstyret til økonomi- og vedtektskveld 21. februar. Her har du muligheten til å kommentere på de foreslåtte vedtektsendringene og budsjettet.

Om du ønsker å stille til et Hovedstyreverv kan du skrive deg opp på Kandidater til Hovedstyret. Om du har spørsmål om ledervervene kan du kontakte valgkomiteen på valgkom@online.ntnu.no.

Trivselskomiteen vil stille med enkel servering, og det vil bli gjennomført felles pizzabestilling i løpet av kvelden. Det blir gratis pizza til alle som møter opp.

Hva: Onlines generalforsamling
Dato: 11. mars
Klokken: 16:15
Sted: R7

Vel møtt!

https://genfors.online.ntnu.no/

Du må være tilstede for å ha stemmerett og kunne bli stemmeberettiget.