Dokumenter fra årets generalforsamling

Onlines vedtekter: Onlines_Vedtekter_Signed.pdf
Onlines fonds vedtekter: Onlines_Fond_Vedtekter_Signed.pdf
Referat 2019: Referat Onlines Generalforsamling 2019 Signert.pdf
Referat 2020: Referat fra Generalforsamling 2020.pdf

Onlines vedtekter og referat fra forrige generalforsamling

Onlines vedtekter finner du her: Onlines_Vedtekter_Signed.pdf
Onlines fonds vedtekter finner du her: Onlines_Fond_Vedtekter_Signed.pdf
Referat fra generalforsamlingen 2019 finner du her: Referat Onlines Generalforsamling 2019 Signert.pdf

Regnskap 2019 og budsjett 20

Informasjon

Generalforsamlingen 2020 finner sted mandag 2. mars klokken 16:30 i auditorium R7. Alle medlemmer av Online er hjertelig velkommen til å delta og påvirke veien videre for linjeforeningen.

Om du har en sak du vil at Hovedstyret for perioden 20/21 skal fokusere på, og ønsker å ha med deg resten av medlemmene på dette, må du fremme et saksforslag. Du kan alltids sende en e-post til hovedstyret (hovedstyret@online.ntnu.no) om du har tilbakemeldinger eller meninger.

Ønsker du å forandre på vedtektene (se ovenfor) fremmer du et vedtektsforslag. Det gjør du ved å sende forslaget til hovedstyret@online.ntnu.no senest to uker før generalforsamlingen. Det vil si 17. februar 2020. Skriv vedtektsendringen slik at de kan gå rett inn i vedtektene. På generalforsamlingen må du fremme forslaget for de fremmøtte medlemmene.

Det vil ikke være mulighet til å gjøre endringer på vedtektsendringene på generalforsamlingen. Derfor inviterer Hovedstyret til økonomi- og vedtektskveld. Informasjon om dette kommer senere.

Om du ønsker å stille til et Hovedstyreverv kan du skrive deg opp på Kandidater til Hovedstyret. Om du har spørsmål om ledervervene kan du kontakte valgkomiteen på valgkom@online.ntnu.no.

Trivselskomiteen vil stille med enkel servering, og det vil bli gjennomført felles pizzabestilling i løpet av kvelden. Det blir gratis pizza til alle som møter opp.

Hva: Onlines generalforsamling
Dato: 2. mars
Klokken: 16:30
Sted: R7

Vel møtt!

https://genfors.online.ntnu.no/

Du må være tilstede for å ha stemmerett og kunne bli stemmeberettiget.