Onlines vedtekter og referat fra forrige generalforsamling

Onlines vedtekter finner du her: Linjeforeningen Onlines Vedtekter_signed.pdf .
Onlines fonds vedtekter finner du her: onlinesfondvedtekter.pdf .
Referat fra generalforsamlingen 2017 finner du her: Referat-fra-Onlines-generalforsamling-2017-signert-av-paraferer.pdf .
Referat fra ekstraordinær generalforsamling 2017 finner du her: Kopi av Referat - Ekstraordinær generalforsamling 01.11.17.pdf .

Regnskap 2017 og budsjett 18/19

Referat fra årets generalforsamling

Live referat: https://docs.google.com/document/d/13MOmxW9A373fJ9KteBANMOjiPMbY8xXSUBmNuRTo5sY/edit#

Informasjon

Generalforsamlingen 2018 finner sted mandag 05. mars klokken 16.15 i auditorium R9. Alle medlemmer av Online er hjertelig velkommen til å delta og påvirke veien videre for linjeforeningen.

Om du har en sak du vil at Hovedstyret for perioden 18/19 skal fokusere på, og ønsker å ha med deg resten av medlemmene på dette, må du fremme et saksforslag. Du kan alltids sende en e-post til hovedstyret (hovedstyret@online.ntnu.no) om du har tilbakemeldinger eller meninger.

Ønsker du å forandre på vedtektene (se ovenfor) fremmer du et vedtektsforslag. Det gjør du ved å sende forslaget til hovedstyret@online.ntnu.no senest to uker før generalforsamlingen. Det vil si 19. februar 2017. Skriv vedtektsendringen slik at de kan gå rett inn i vedtektene. På generalforsamlingen må du fremme forslaget for de fremmøtte medlemmene.

Det vil ikke være mulighet til å gjøre endringer på vedtektsendringene på generalforsamlingen. Derfor inviterer Hovedstyret til økonomi- og vedtektskveld 18. februar. Her har du muligheten til å kommentere på de foreslåtte vedtektsendringene og budsjettet.

Om du ønsker å stille til et Hovedstyreverv kan du skrive deg opp på Kandidater til Hovedstyret. Om du har spørsmål om ledervervene kan du kontakte valgkomiteen på valgkom@online.ntnu.no.

Trivselskomiteen vil stille med enkel servering, og det vil bli gjennomført felles pizzabestilling i løpet av kvelden. Det blir gratis pizza til alle som møter opp.

Hva: Onlines generalforsamling
Dato: 05. mars
Klokken: 16.15
Sted: R9

Vel møtt!

https://genfors.online.ntnu.no/

Du må være tilstede for å ha stemmerett og kunne bli stemmeberettiget.