Innhold

Dokumenter fra årets generalforsamling

Presentasjon: Her
Onlines vedtekter: Vedtekter på Github
Referat økonomi og vedtektskveld: Referat vedtektskveld høsten 2022.pdf
Referat høsten 2022: Referat Genfors H2022 (1).pdf

Onlines vedtekter og referat fra forrige generalforsamling

Onlines vedtekter: Onlines vedtekter
Referat Generalforsamlingen 2022: Referat-Onlines-generalforsamling-2022-vår.pdf

Regnskap 2021 og budsjett 2022

Informasjon

Hva: Onlines generalforsamling
Når: 19. Oktober 2022, kl. 16:30
Hvor: Verkstedteknisk VE1

Generalforsamlingen 2021 finner sted 19. Oktober 16:30 på Verkstedteknisk: VE1. Alle medlemmer av Online er hjertelig velkommen til å delta og påvirke veien videre for linjeforeningen.

Om du har en sak du vil at Hovedstyret for perioden 22/23 skal fokusere på, og ønsker å ha med deg resten av medlemmene på dette, må du fremme et saksforslag. Du kan alltids sende en e-post til hovedstyret på hovedstyret@online.ntnu.no om du har tilbakemeldinger eller meninger.

Ønsker du å forandre på vedtektene fremmer du et vedtektsforslag. Det gjør du ved å sende forslaget til hovedstyret@online.ntnu.no senest to uker før generalforsamlingen. Det vil si 5. Oktober 2022. Skriv vedtektsendringen slik at de kan gå rett inn i vedtektene. På generalforsamlingen må du fremme forslaget for de fremmøtte medlemmene.

Det vil ikke være mulighet til å gjøre endringer på vedtektsforslagene på generalforsamlingen. Derfor inviterer Hovedstyret til vedtektskveld. Du finner mer informasjon om økonomi og vedtektskveld her.

Om du ønsker å stille til et Hovedstyreverv kan du skrive deg opp på Kandidater til Hovedstyret. Om du har spørsmål om ledervervene kan du kontakte valgkomiteen på valgkom@online.ntnu.no.

Vel møtt!

https://vedtatt.no

Du må være tilstede for å ha stemmerett og kunne bli stemmeberettiget.